۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

دستور پخت بورک ترکی

بورک یکی از محبوب ترین، مشهورترین و قدیمی ترین غذاهای فینگرفودی ترکیه است که از زمان حکومت پادشاهان عثمانی تاکنون در تمام وعده ها از صبحانه گرفته تا ناهار و شام و مهمانی ها سرو می شود. بورک ابتدا یک غذای درباری بود و سپس به آشپزخانه عامه مردم راه پیدا کرد.

  • ساسان سلطانی
  • يكشنبه ۳۰ شهریور ۹۹

معجون سیر و لیموترش

مواد لازم برای معجون سیر و لیموترش :

لیموترش بزرگ : ۵ عدد (۱۵ عدد لیمو کوچک)
سیر : ۳۰ حبه
آب: ۱ لیتر (۵ تا لیوان فرانسوی تا بالای دسته)

  • ساسان سلطانی
  • يكشنبه ۲۳ شهریور ۹۹

مربا لیمو شیرین

مواد اولیه مربا لیمو شیرین :

آب 1لیوان
لیمو شیرین نیم کیلو
شکر 500گرم
عسل 5قاشق غذاخوری
آبلیمو 1قاشق غذاخوری
هل 6 عدد
گلاب 1لیوان

  • ساسان سلطانی
  • دوشنبه ۱۰ شهریور ۹۹