مواد لازم :
4 لیوان شیر گرم (800 میلی لیتر)
1 بسته مخمر فوری ترکی (یا1/5قاشق غذاخوری) 2 قاشق غذاخوری پودر شکر 1/5 قاشق چایخوری نمک
9تا9.5 استکان آرد آرد را باید با کنترل بریزید چون بافت آرد ها با هم متفاوت هست (اندازه لیوان 200 میلی لیترهست) کره برای رومال نان .


طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ خمیر مایه و شکر، نمک وشیر را بریزید وکمی هم بزنید وبعد آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نسبتآ نرمی بدست بیاد (توی کلیپ نشون داده شده) وبعد روی خمیر را بپوشانید وبزازید در محیط آشپزخانه استراحت داده بشه(حدود 1 ساعت) بعد که حجم خمیر دو برابر شددستتون را کمی آردی کنید و پف خمیر را با کمی ورز دادن بگیرید وبه چند قسمت مساوی تقسیم کنید و باز روی چونه های خمیر را بپوشانید وبزارید 10 تا 15 دقیقه استراحت داده بشه و بعد استراحت دوم روی میز کار کمی آرد بپاشید وچونه ها رو باز کنید، یک ماهیتابه ضخیم را روی حرارت کم بزارید و نانها را با حوصله بپزید، یکطرف نان که پف کرد نان را برگردانید تا اونطرف نان هم پخته شود، چند بار اینکار را انجام بدید وبعد پخت روی نان را کره بزنید. نوش جان 


نکته:اگه مایه خمیر فوری نیست اول با نصف لیوان شیر وشکر بزارید 10 دقیقه بمونه بعد به مابقی مواد اضافه کنید.
.
نکته:منظور از شیر داغ، شیر ولرم هست که اگه انگشت بزنید فقط انگشت شما گرم شود.
 

منبع: اینستاگرام