۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه


رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه


ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

  • ساسان سلطانی
  • سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۹

نکاتی در تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی.

Image result for ‫کباب کوبیده‬‎
برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:

  • ساسان سلطانی
  • سه شنبه ۶ خرداد ۹۹