مواد لازم
۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان
پاکت پلاستیکی بزرگ
یک دسته اسفناج
دو قاشق غذاخوری کره حیوانی
۱۲ عدد قارچ (اینم پتاسیم داره )
دو حبه سیر رنده شده
یک عدد پیاز قرمز کوچک
نمک و فلفل سیاه
یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده
نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
خلال دندان
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
(دوره اول به بعد ، مقادیر رو بر هم اساس برنامتون مصرف کنید)
همچنین بخوانید:
طرز تهیه:
۱- مرغ ها را داخل کیسه های پلاستیکی بگذارید و با گوشتکوب روی آنها بکوبید تا نازک شوند. (نکته : لطفا حرصتون از شوهراتون رو سر مرغ ها خالی نکنید ممکنه خیلی له بشن !!
۲- اسفناج ها را داخل آب بپزید. آب آنها را بگیرید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا کاملا خشک شوند. سپس داخل کاسه متوسط بریزید
۳- تابه نچسب را روی حرارت بگذارید. کره، قارچ، سیر و پیاز را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید تا مزه دار شوند و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس آنها را داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند. پوره قارچ، پنیر چدار، جوزهندی و پنیر رومانو را به اسفناج اضافه کنید و هم بزنید. سپس دوباره آنها را داخل تابه بریزید و سرخ کنید.
۴- از مواد آماده شده داخل سینه های مرغ بگذارید و آنها را رول کنید. با خلال دندان دو طرف مرغ را به هم محکم کنید تا باز نشود. سه قاشق غذاخوری روغن داخل تابه بریزید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آنها را بپزید. مرغ ها را خارج کنید.
منبع: cookcook2